Handelsbetingelser

 

Rømø Fanø Living
Lakolk Butikscenter 18
DK-6792 Rømø 
73 75 51 51 
webshop@romolys.dk

 

CVR.: 37078786

 

Fortrydelsesret

Der er 14 dages fortrydelsesret efter gældende regler som starter fra den dag hvor du har modtaget din vare. Det kan gøres krav på dette ved at kontakte os per mail eller telefon. Når fortrydelsesretten anvendes, så skal du selv betale portoen for at sende varen retur. Varen skal være i samme stand som ved modtagelsen. Bemærk - Vi modtager ikke pakker sendt pr. efterkrav.

 

Returnering som følge af fortrydelse sker på købers eget ansvar. Alle returvarer skal sendes til følgende adresse:

 

Rømø Fanø Living
Lakolk Butikscenter 18
DK-6792 Rømø 

 

Reklamationsret

Der er 2 års reklamationsret efter gældende regler. Vi skal kontaktes på mail eller telefon. Du kan få varen ombyttet, hvis betingelsen af reklamationen er berettiget og at mangel ikke er opstået som følge af en fejlagtig brug af varen eller anden skadeforvoldende adfærd. Der skal reklameres inden rimelig tid efter at du har opdaget manglen ved varen. Der erstattes transportudgifter i rimeligt omfang, når reklamationen er berettiget. Bemærk - Vi modtager ikke pakker sendt pr. efterkrav.

 

Reklamationer skal returneres til:

Rømø Fanø Living
Lakolk Butikscenter 18
DK-6792 Rømø 

 

Betalingsvilkår

Der kan betales via ePay med Dankort, Visa eller Mastercard.

Alle priser er vist med moms og i danske kroner og beløbet trækkes først ved afsendelse af varen.

 

Leveringsbetingelser

Leveringstiden er typisk på 2-4 dage og varen bliver leveret via posten. Transportomkostningen svarer til 50,- DKK med moms per pakke, dog ved køb for over 500,- DKK, så er der fri fragt.

 

Persondatapolitik

Der indsamles kun data du frivilligt angiver, der så bliver brugt til korrekt virkemåde af webshoppen i forhold til håndtering af brugerkonto, håndtering af betalinger og levering af pakker. Disse data deles ikke med tredjepart, andet end ePay, som bliver brugt til sikker betaling. Du har ret til indsigt i dine data. Data opbevares så længe webshoppen eksisterer eller når du ønsker dine data slettet ved at kontakte os.